Okul Aile Birliği Toplantı çağrısı

Gölbaşı Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantımız 24.10.2015 Cumartesi günü saat 12.00’de, müdürlüğümüz aile eğitim sınıfında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde 31.10.2015 Cumartesi günü aynı yer ve saatte ikinci toplantı yapılacaktır.
Tüm öğretmen, usta/ uzman öğretici, kursiyer ve kursiyer velilerimizin gereken hassasiyeti göstermesi ve katılımı için gereğini rica ederim.

22.10.2015 1277

TÜM YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN, USTA/ UZMAN ÖĞRETİCİ, KURSİYER VE KURSİYER VELİLERİMİZE

İlgi    : MEB Okul- Aile Birliği Yönetmeliği.

Serpil OKAN
Okul Aile Birliği Başkanı