Açık Öğretim Okulları Diploma Töreni Yapıldı

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu´nda, Açık Öğretim Okulları Diploma Töreni’ne katılarak mezun olan öğrencilere diplomalarını verdi.

06.05.2016 905

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Açık Öğretim Okulları Diploma töreni, Çankaya Halk Eğitimi Merkezi ve Altındağ Halk Eğitimi Merkezi’nin hazırladığı halk oyunları gösterisiyle devam etti. Törende konuşma yapan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, “Açık öğretim okulları, yarıştan kopmayanların, eğitimlerini devam ettirme azmini yitirmeyenlerin okullarıdır. Hayatın getirdiği bazı zorluklara takılmayanların, bütün engellere rağmen öğrenimlerine devam etme gayreti gösterenlerin okullarıdır. Bu sebeple açık öğretim okullarından mezun olmak, takdire layık bir başarıdır.” dedi.

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi olarak Açık Öğretim öğrencilerimizi temsilen 50 kişi katıldı ve Halk Eğitimi Merkezi’mizde lise öğrenimini tamamlayan 6 öğrenci ise diplomalarını Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın elimden aldı. Ayrıca törende Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya Gölbaşı Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerimiz tarafından hazırlanan Deri Tablo hediye edildi.