2. Dönem Destekleme ve Yetiştirme Kursları ÖĞRENCİ BAŞVURULARI için son gün 17 Ocak 2016!

Mezun öğrencilere yönelik açacağımız 2. Dönem Destekleme ve Yetiştirme Kursları ÖĞRENCİ BAŞVURULARI başladı. Son gün 17 Ocak 2016!

14.01.2016 1215

e-Kurs 2. dönem öğrenci başvuruları MEB ya da EBA üzerinden 04 Ocak 2016 - 17 Ocak 2016 tarihleri arasında alınacak.

Mezunlara yönelik kurs başvuruları için Merkez Müdürlüğümüze gelerek sistem üzerinden başvurunuzu yaptırabilirsiniz.

OKUL VE DERS SEÇİMLERİ
Kurs almak istediğiniz okulu seçerek işleminize devam edebilirsiniz. Ders seçimlerini yaptıktan sonra kurs almak istediğiniz öğretmenin adına tıklayıp işlemleri kaydet butonu ile kayıdınızı gerçekleştirmiş olursunuz.

* 2. Dönem Destekleme ve Yetiştirme Kursları ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN BAŞVURULARI için tıklayınız>>>